Uw auto is het waard!

Bekleding reinigen in Oosterhout doet u bij Kelly Braat

Bij Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat kunt u professioneel uw bekleding laten reinigen. In Oosterhout kunnen wij in onze goed uitgeruste werkplaats uw bekleding grondig schoonmaken. Zelfs lederen of kunstlederen bekleding krijgen wij schoon. Bovendien beschikken wij over producten voor bekledingbescherming, waardoor nieuw vuil veel eenvoudiger te verwijderen is.

Optimale schoonmaak voor uw interieur

Is het hoog tijd om uw interieur te laten reinigen, maar bent u er te lang mee bezig? Of wilt u gewoon dat uw voertuig perfect in orde is? Wij begrijpen precies uw probleem en zorgen er dan ook voor dat uw voertuig de behandeling krijgt die nodig is. In overleg met u kiezen we ervoor om alleen uw (auto)stoelen te reinigen of uw complete interieur aan te pakken. Binnen korte tijd kunt u weer pronken met uw auto, caravan of ander voertuig. Bekleding laten reinigen in Oosterhout doet u voor een optimaal resultaat dan ook bij Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat.

Buitenkant wassen en binnenkant stofzuigen

Mocht u willen dat wij alleen de buitenkant wassen en de binnenkant stofzuigen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij maken uit principe geen gebruik van een wasstraat. Zo voorkomen we kleine krasjes op de lak. Wij poetsen uw auto, motor, caravan of jacht volledig met de hand. Hierdoor is de kans op krassen minimaal. Dit levert een zichtbaar beter resultaat op waar u prima mee voor de dag kunt komen.

Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen om uw bekleding te reinigen in Oosterhout? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-8886031 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. We helpen u graag verder.

Tel. 085-8886031
Maak een afspraak:085-8886031