Voorbereid op vakantie, dat is zorgeloos op reis!

Kelly Braat wilt graag uw caravan poetsen in Oosterhout

Bij Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat bent u niet alleen aan het juiste adres om uw auto’s en motoren te laten reinigen, wij staan ook voor u klaar om uw camper of caravan te poetsen in Oosterhout. Sinds 2006 werken wij als caravanpoetsbedrijf voor grote showrooms en bedrijven met wagenparken.

Uw kampeerwagen weer zo goed als nieuw

Niet veel mensen weten dat wij ook voor u als caravangebruiker een hoop kunnen betekenen. Een opknapbeurt van uw caravan bij ons caravanpoetsbedrijf in Oosterhout is een opknapbeurt waarbij uw caravan volledig klaar wordt gemaakt om de weg op te gaan. Wij zullen te allen tijde uw caravan poetsen op een hoog niveau, waardoor u ons met een gerust hart uw caravan kan laten poetsen. Veel showrooms hebben onze kracht al opgemerkt en maken gebruik van onze professionele vakkennis om kampeerwagens verkoopklaar te maken. Werkelijk alle soorten poetsprogramma's zijn bij ons mogelijk, van caravans laten wassen en stofzuigen tot wasprogramma’s waarbij de voertuigen compleet schoongemaakt worden.

Reiniging op maat

Wij kunnen uw complete carrosserie ontvetten en de velgen, wielbakken, deurranden en motorruimte schoonmaken. De lak krijgt bij ons een oppervlaktebehandeling door middel van machinaal polijsten. Daarna wordt de lak beschermd door een wax. Daarbij worden ook de rubbers en kunststoffen aan de buitenzijde behandeld. Het interieur van uw camper of caravan wordt eveneens in zijn geheel gereinigd door middel van luchtdruk. Met een effectieve allesreiniger reinigen wij de luchtroosters, deurbakken, dashboardkastjes, opbergvakken, stoelrails en bekleding. In tegenstelling tot vele andere poetsbedrijven stomen wij de bekleding in plaats van deze schoon te maken met shampoo. Stomen is een luxere en hygiënischere behandeling.

Wilt u als bedrijf of als particulier uw camper of caravan laten poetsen in Oosterhout? U kunt bellen naar 085-8886031 of het contactformulier invullen op deze pagina. We staan u spoedig te woord.

Tel. 085-8886031
Maak een afspraak:085-8886031