Wij doen met uw jacht wat u verwacht en meer!

Kelly Braat staat klaar om uw boot te poetsen vanuit Oosterhout

Wilt u uw boot laten poetsen? Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat in Oosterhout knapt uw vaartuig helemaal op bij u op locatie! Ons bootpoetsbedrijf is in 2006 vanuit de auto-industrie begonnen met een autoschoonmaakbedrijf en beschikt sinds 2009 tevens over genoeg kennis en kunde om ook boten grondig onder handen te nemen.

Grondige schoonmaakbeurt voor uw vaartuig

Klanten die ons kennen komen altijd bij ons terug om hun boot te laten reinigen of polijsten. Dat komt omdat wij voor elk vaartuig passende producten en technieken in huis hebben en te allen tijde tot het gewenste eindresultaat kunnen komen. Van oktober tot april worden boten vaak uit het water gehaald voor technisch onderhoud. Hiervoor kunt u onze experts zonder problemen inschakelen. Wij werken met hoogwaardige en gecertificeerde premiumproducten uit Duitsland die langdurig beschermen. Op deze manier krijgt uw boot precies wat hij verdient. Natuurlijk komen wij ter plaatse in Nederland of Vlaanderen uw boot poetsen. Oosterhout is onze standplaats; van daaruit komen wij bij iedereen langs die in een straal van ongeveer 150 kilometer door ons zijn of haar boot wilt laten schoonmaken.

Jacht laten reinigen

Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat is voornamelijk gespecialiseerd in het reinigen van jachten. Deze dienst voeren we meestal zo’n één tot twee keer per jaar uit voor klanten inclusief motorisch onderhoud. Wij behoren tot een van de beste poetsbedrijven van Nederland als het gaat om jachten poetsen. Zo kunt u bij ons eveneens terecht voor het laten verrichten van polijstwerkzaamheden aan de lak om krassen te verwijderen. De premiumproducten die wij onder andere gebruiken voor het schoonmaken van jachten en ons polijstwerk behoren tot de top 3 van ons land.

Wilt u uw boot laten poetsen in Oosterhout of verdere omstreken? Bel naar 085-8886031 of vul het contactformulier in op deze pagina. We nemen spoedig contact met u op.

Tel. 085-8886031
Maak een afspraak:085-8886031