Uw motor weer als nieuw!

Laat Kelly Braat uw motor poetsen in Oosterhout en omgeving

Zoekt u een bedrijf dat uw motor kan poetsen in de omgeving van Oosterhout? Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat polijst, reinigt, waxt en poetst uw motor op professionele wijze, zodat uw voertuig er weer op en top uitziet. Ons motorpoetsbedrijf garandeert u dankzij een jarenlange ervaring en vakmanschap een eindresultaat naar uw wensen.

Vakkundige wasbeurt voor uw motor

Wij bieden voor de liefhebbers een ouderwetse service, waarbij u als klant onder het genot van een heerlijk bakje koffie wacht op de wasbeurt. Indien gewenst en in overleg zijn wij bereid om uw motor te komen ophalen en/of terug te brengen wanneer u niet in de gelegenheid bent om dit zelf te doen. Daarnaast stellen wij ook een leenscooter ter beschikking. Zo hoeft u niet per se te wachten tot de wasbeurt is afgelopen en kunt u gewoon overal naartoe terwijl wij uw motor poetsen.

Reiniging op het hoogste niveau

Net zoals wij auto's wassen, zorgen wij ervoor dat geen detail van uw motor wordt overgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen kunt rijden op een motor die eruitziet alsof u hem net heeft gekocht, maar ook voor een voertuig die een stuk langer meegaat. Uw motor laten reinigen, polijsten of waxen is geen luxe, maar een noodzakelijkheid. Heeft u daar zelf geen tijd voor of wilt u gewoon dat de reiniging grondig gebeurt? Ons motorpoetsbedrijf zorgt ervoor dat ook uw motor vakkundig wordt aangepakt. Hierbij maken we gebruik van de juiste producten voor een optimaal schoon resultaat.

Wilt u meer weten over hoe wij uw motor poetsen in Oosterhout en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Bel naar 085-8886031 of vul het contactformulier in op deze pagina. De experts van Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat helpen u spoedig verder.

Tel. 085-8886031
Maak een afspraak:085-8886031