Blinkend schoon van buiten, fris van binnen!

Onaangename geuren verwijderen uit uw auto in Oosterhout

Iedereen heeft weleens last van stank in zijn of haar auto. Of het nu komt door sigaretten, huisdieren, etensresten of iets anders; vieze geuren verwijderen uit de auto is nooit een fijne klus. De oplossing is simpel: breng uw voertuig naar Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat in Oosterhout en wij zorgen ervoor dat we de onaangename geuren op vakkundige wijze beëindigen.

Werkwijze voor uw complete reiniging

Wij combineren deze dienst altijd met een interieurreiniging, waarbij ook de hemelbekleding gereinigd wordt. Daarbij voeren wij ook een oxygenbehandeling uit. De geuren worden hierdoor niet gemaskeerd, maar echt verwijderd door middel van een complete reiniging. Indien nodig zorgen wij er ook voor dat uw airconditioning behandeld wordt, waarbij we alle luchtkanalen reinigen zodat uw autoairco niet meer stinkt. Met speciale apparatuur halen wij alle schimmels uit de luchtkanalen weg en kunnen wij de rookgeur in uw auto verwijderen. Daarnaast leveren wij apparatuur die de lucht in de auto continu blijft reinigen.

Heerlijk frisse auto

Onaangename geuren verwijderen in uw auto is dus een klus waar veel bij komt kijken. Het resultaat mag er echter wezen. Uw auto ruikt na een behandeling van Auto Konditioneer Bedrijf Kelly Braat weer heerlijk fris voor langere tijd en u hoeft zich niet meer te schamen als er passagiers met u meerijden.

Wilt u meer weten over onze dienst geuren verwijderen in de auto in Oosterhout of wilt u meteen een afspraak maken? U kunt bellen naar 085-8886031 of het contactformulier op deze pagina invullen. We helpen u spoedig verder.

Tel. 085-8886031
Maak een afspraak:085-8886031