Uw autobekleding laten reinigen bij KB Carwellness

Is het hoog tijd om uw interieur te laten reinigen, maar bent u er te lang mee bezig? Of wilt u gewoon dat uw voertuig perfect in orde is? Bij KB Carwellness kunt u professioneel uw autobekleding laten reinigen in Oosterhout. Wij begrijpen precies uw probleem en zorgen er dan ook voor dat uw voertuig de behandeling krijgt die nodig is.

Optimaal autobekleding reinigen

In onze goed uitgeruste werkplaats in Oosterhout zullen wij de bekleding zoals bijvoorbeeld de autostoelen grondig reinigen. Zelfs lederen of kunstlederen bekleding krijgen wij schoon. In tegenstelling tot vele andere autopoetsbedrijven, maken wij namelijk geen gebruik van shampooneren. Wij zullen in plaats daarvan de autobekleding stomen. Dit is een veel sterkere en efficiëntere manier om de bekleding van de auto te reinigen.

Bovendien hebben wij de nodige apparatuur in huis om de bekleding direct te drogen. Wel zo prettig: de bekleding is bij oplevering meteen droog. Tenslotte beschikken wij over producten voor bescherming, waardoor nieuw vuil veel eenvoudiger te verwijderen is. Wij leveren u, kortom, topresultaat waar u nog lang plezier van heeft!

Het complete auto-interieur reinigen

Wilt u alleen de autostoelen laten reinigen, of mogen wij het complete interieur van uw auto reinigen? En hoe zit het met het cabriodak, als u dit heeft? In overleg met u kiezen wij voor de beste optie. Mocht u willen dat wij alleen de buitenkant wassen en de binnenkant stofzuigen, dan kan dat natuurlijk ook. Het met stoom reinigen van uw auto-interieur gaat geheel naar uw wensen. Binnen korte tijd kunt u weer pronken met uw voertuig!

Meer weten over hoe wij door het interieur te reinigen uw auto weer als nieuw maken? Of direct een afspraak maken om uw autobekleding te laten reinigen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-8886031 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder.

Maak een afspraak!

Neem contact op met Auto Konditioneer

Contactformulier